“Za budućnost Crne Gore” – Krivokapić: Branićemo džamije, isto kao naše crkve

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore”, Zdravko Krivokapić, poručio je u Pljevljima, da opozicija ne stoji iza incidenta u ovom gradu, gdje su polomljena stakla na ulaznim vratima prostorija Islamske zajednice i poručio pripadnicima islamske vjeroispovijesti, da će jednako braniti njihove džamije, kao i crkve.


On je osudio kamenovanje prostorija Islamske zajednice u tom gradu i poručio da ta koalicija od početka ima parolu – Ne damo svetinje, koja se odnosi, na sve svetinje.

“To moraju znati i naša braća islamske vjeroispovijesti, da ćemo jednako braniti njihove džamije, kao naše crkve”, rekao je Krivokapić, na konferenciji za novinare u hotelu “Pljevlja”.

On je zajedno sa sveštenicima razvio transparent ispred Husein-pašine džamije, na kom piše “Ne damo svetinje” i time poslao poruku svim građanima Crne Gore, da će jednako braniti džamije, kao i crkve.

Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima su juče ujutro osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima.

On je istakao, da to što se dešava nije slučajno i da to ne radi opozicija, koja će vrlo brzo biti pozicija.

 

“Opoziciji ne odgovara nijedan jedini incident u ovom trenutku. To je spinovanje, koje se dešava od odlazećeg režima, sa metodama koje su dobro poznate svim građanima Crne Gore”, rekao je Krivokapić.

On je istakao, da odlazeći režim želi da strah i mržnja prevlada.

 

“Jasno je zašto se to radi. Ako samo pogledate dešavanja koja su vezana za Pljevlja, Rožaje, Bijelo Polje, da li može neko normalan da kaže da je to slučajno”, upitao je Krivokapić.

 

On je upitao, zašto policija ne nađe pomenute prestupnike, te da je njihova obaveza da po Ustavu i Zakonu obezbijede mir i red u čitavoj Crnoj Gori.

“Ako se to ne radi danas, kad će se raditi”, upitao je Krivokapić.

On je istakao da policija sve zna, pa čak i šta su ručali građani Crne Gore, da imaju i kamere, svoje ljude, da imaju razrađen sistem, te da se ova država zbog toga može nazvati – policijskom državom.

“Ako je država policijska, kako dopušta da niko ne bude procesuiran i prepoznat. Ali, mene ne interesuje ni ta činjenica, ko je to napravio, već ko je to naredio. To u Crnoj Gori mora da zaživi. Ko je dao naređenje za ovo što se dešava i u Pljevljima i bilo gdje drugo”, rekao je Krivokapić.

On je istakao da, konkretno kada su u pitanju Pljevlja, odlazeći režim želi da stvori takvu sliku međunarodnoj javnosti.

“Vi znate kako pišu novine i u Hrvatskoj i u Sarajevu, koje su okrenute na način da štite režim Mila Đukanovića. Da bukvalno samo što rat nije izbio u Crnoj Gori“, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je istakao, da Koalicija “Za budućnost Crne Gore” želi samo mir i spokojstvo.

 

“Mi svim građanima želimo jednako dobro. Bez obzira koje su vjere, nacionalnosti, kakva mišljenja i slobodu žele. Ono što je najvažnije, u ovom trenutku, poslati jasnu poruku da Uprava policije, direktor policije, da svi načelnici Centara bezbjednosti, moraju da rade svoj posao. Ne mogu oni da se distanciraju i da ne znaju šta se dešava u ovim situacijama”, rekao je Krivokapić.

On je istakao, da sve te poruke mržnje, ne može niko da iskaže, osim onaj koji je mrzovoljac i jedini mu je orijentir u životu da lažima pokrene nešto što nikome ne treba, te dodao da šalje poruku mira, a da je svaka poruka “Selite se” – poruka režima. 

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos