Kolarov: Možda, kao moj idol Siniša, završim karijeru u Interu

„Kada su me pozvali, nisam dva put razmišljao“, priznaje srpski as.

Bilo je suđeno Aleksandru Kolarovu, da jednom obuče dres Intera. Kako je sam rekao, na predstavljanju u novom klubu, nekoliko puta ranije je bio nadomak prelaska među neroazure, ali je stigao tek sad, sa punih 35 godina, kad je većina igrača na samom kraju karijere.

Kolarov, pak, puca od snage, brzine mu ne fali, pa ga je Antonio Konte pozvao da mu se pridruži u Interu. A srpski levi bek priznaje – nije mu trebalo mnogo da kaže „da“.

Tačno je da sam nekoliko puta ranije bio blizu prelaska u Inter i najzad sam stigao. Bio je ovo lagan izbor za mene, nisam razmišljao dva puta kada su me pozvali, sa radošću sam prihvatio“, otkrio je Kolarov.

Adaptacija, smatra novi bek Inter, biće mu laka.

Znam većinu igrača, igrali smo jedni protiv drugih nekoliko puta i imam lepe utiske o njima. To što je Antonio Konte trener je svakako dodatno uticalo na moj izbor, jer je odmah po dolaskau u Englesku osvojio trofej, a prošle sezone je kompletno promenio Inter. Nadam se da možemo to zajedno da uradimo i da osvojimo trofej“.

Konte u Interu igra sa trojicom štopera, a mesto na levoj strani je rezervisano za Kolarova.

Volim kad igram levog štopera u formaciji sa trojicom. Oprobao sam se na toj poziciji i u Romi i u Mančester sitiju, kod Gvardiole“.

Srpski defanzivac je srećan i zbog toga, što karijeru nastavlja u klubu, za koji je igrao jedan od njegovih dečačkih idola.

Kad sam bio mali, idol mi je bio Siniša Mihajlović, jer je igrao u Crvenoj zvezdi. Moja sudbina u velikoj meri prati njegovu i možda ću kao Siniša, ko zna, završiti karijeru u Interu“, rekao je Aleksandar Kolarov.

Izvor mozzartsport.com

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.