Luka, vreme je za korak napred…

Velika očekivanja od srpskog napadača…

To je ta sezona! Posle prve, u kojoj se borio sa adaptacijom na zahteve najvećeg kluba na svetu, u kojoj je i sam pravio brdo grešaka na terenu i pogotovo van njega, kucnuo je čas da Luka Jović pokaže u dresu Real Madrida, zašto važi za jednog od najtalentovanijih napadača na svetu.

Tako kaže Marka, koja je nikog drugog do Jovića stavila na naslovnu stranu specijalnog dodatka, povodom početka nove fudbalske sezone u Primeri.

Jović: Vreme za iskorak“, blješti sa naslovne strane jednog od najčuvenijih sportskih listova na svetu.

Deo španskih medija iznosi svoja saznanja da je Jović, kako tvrde, oduševio trenera Zidana koliko je fit došao na pripreme, koliko je utegnut kao struna i koliko mu se promenio stav na treninzima. Kažu, Luka je postao jedan od najglasnijih na terenu, počeo je da preuzima odgovornost na sebe, pokazuje veliku strast i ambiciju, a to se svima u Realu jako dopada.

Jović nikad nije izgubio poverenje trenera Zidana, koji je i u danima kada se lavina kritika obrušavala na srpskog napadača i kada su ga selili iz kluba, uporno tvrdio da čvrsto veruje u Luku i da će vremenom sve doći na svoje mesto.

A Marka kaže da je taj čas kucnuo. Da se mnogo očekuje od Luke Jovića, Edera Militaa i Edena Azara, da budu predvodnici nove generacije Reala, jer biološki sat neumitno kuca i Karim Benzema, Luka Modrić i ekipa neće postati mlađi kako vreme prolazi.

U prošloj sezoni, Jović je odigrao 27 utakmica za Real, uglavnom je ulazio u igru sa klupe za rezerve, postigao je dva gola, dok je za dva asistirao. Za sezonu koja kreće, očekuje se više, mnogo više od srpskog golgetera.

Izvor mozzartsport.com

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.