Crna Gora: Popis stanova i imovine funkcionera DPS-a i SD-a!

Posebna komisija će popisati sve stanove i nekretnine, ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji, koje imaju funkcioneri DPS-a i SD-a, kao i članovi njihovih porodica, a spisak će biti javno objavljen, potvrđeno je za portal “Borba”, u jednom političkom savezu koji čini novu većinu.

Ovaj portal piše, da funkcioneri DPS-a bez razlike od poslanika do ministara, pa sve do njihovog predsjednika, kriju svoju imovinu kao zmija noge.

Riječ je o nekretninama, koje se nalaze na ekskluzivnim lokacijama na Primorju i Podgorici, a osim u Crnoj Gori, biće popisana i imovina koju imaju u Srbiji.

Prema saznanjima ovog portala, već sada je otkriveno na koja povezana lica su funkcioneri DPS-a pokušali da sakriju imovinu, da ne bi morali da je prijavljuju.

Srpski operativci su, kako je “Borba” pisala, otkrili značajnu imovinu vrha DPS-a i biznismena iz Crne Gore, koja se nalazi u Srbiji, a riječ je o stanovima u Beogradu i u Novom Sadu, ali i imovini na Zlatiboru i Kopaoniku.

Prema saznanjima, po tom planu se uveliko radilo nekoliko mjeseci. Operativci su otkrili i identitet osoba, na koje su lica iz Crne Gore prepisivala svoju imovinu u Srbiji, kako bi sakrili tragove.

“Sva imovina je fotografisana i svi podaci su u obradi. Sve to je rađeno posljednjih nekoliko mjeseci, a sve to će biti i objavljeno”, rekao je izvor.

Izvor SRNA

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.