Međunarodno kviz takmičenje “Znameniti Srbi”

Projekat „Znameniti Srbi“ je najmasovnija kulturna manifestacija vaspitno-edukativnog karaktera koja će se održati ove godine i koja ima za cilj da okupi mlade iz Republike Srbije, Republike Srpske, regiona, te srpske dijaspore sa jedinstvenim ciljem, a to je očuvanje srpskog kulturnog identiteta, te da pokaže svetskoj civilazaciji ogroman doprinos srpskog naroda u razvoju iste. Takođe, ova kulturna manifestacija doprineće poboljšanju slike Srbije i srpskog naroda u regionu i svetu. Planirano je da se projektom obuhvate mladi od 10 do 15 godina osnovnih škola, klubova i zajednica iz Srbije, regiona i srpske dijaspore. Prijava takmičara će se odvijati kao i za prvo srpsko međunardno kviz takmičenje Nemanjići preko škola, crkvi, klubova, udruženja i drugih srpskih organizacija iz dijaspore.

Svaka ekipa biće sastavljena od tri člana. Sve ekipe će se pripremati po skripti koju će izraditi organizator za ovo takmičenje.  U završnici takmičenja učestvovaće osam najuspešnijih ekipa.  Planirano je da se u Podgorici i Banjoj Luci održi polufinale, a veliko finale u Beogradu.

Organizator takmičenja je “Fondacija “Mir Božiji”, a suorganizatori NVO “Stari mostovi” Herceg Novi i UG “Neimari” Beograd.

Saradnici na projektu su Uprava za dijasporu i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srbije (Ministarstvo inostranih poslova, Ministarsvo za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi Republike Srpske, Ministarstvo prosvjete u Vladi Republike Srbije i Vladi Republike Srpske.

Pravo učešća imaju škole, institucije, crkve, klubovi i druga pravna lica iz Srbije, Republike Srpske, regiona i srpske dijaspore iz Evrope, Amerike, Azije, Afrike i Australije.

Prijave ekipa traju od 12.10.202. do 12.11.2020. godine i vrše se putem sajta https://nemanjici.site/

Link za prijavu > https://nemanjici.site/

Izvor Televizija srpske dijaspore
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos