U dresu Bajerna, Vladimir Lučić igra košarku karijere!

Za sada je glavni igrač Bajerna, Andree Trinkijerija i beleži odlične brojke ove sezone…

Pokazao je Vladimir Lučić veoma dobru košarku igrajući u Partizanu, kada je nastupao kao kapiten, solidan je bio u Valensiji, povremeno fenomenalan u reprezentaciji Srbije – posebno na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, 2017. godine, kada je briljirao borbom i htenjem – ali čini se da je protekle sedmice košarkaš Bajerna odigrao najbolju košarku u karijeri.

Bio je glavni u igri Bajerna, koji je spojio dve ogromne pobede u gostima – protiv Makabija i Fenerbahčea. I utoliko su sve ove cifre i podaci koji slede, za još veći respekt.

Srpski košarkaš je bio najbolji strelac Bajerna u obe utakmice, a kombinovano je upisao indeks korisnosti 53, čime niko u celoj Evroligi nije mogao da mu stane na put.

Lučić je protiv Makabija dao 26 poena, što mu je rekord karijere. Na toj utakmici je imao indeks korisnosti 29, u pobedi od 85:82. Samo 48 časova kasnije, zapečatio je povratak Bajerna sa linije za slobodna bacanja i završio je meč sa 18 poena protiv Fenera, takođe u gostima.

Sve mu je to doelo prvu MVP nagradu, u osmogodišnjoj evroligaškoj karijeri, što samo potvrđuje da Lučić trenutno igra “nikad bolje”.

I to je sve uradio u kratkom rasponu, na dva gostovanja, što pokazuje da se srpski košarkaš nalazi u odličnoj fizičkoj formi.

Dakle, Lučić je protiv Makabija odigrao i najefikasniji i nakorisniji meč u Evroligi, a ove godine je obarao lične rekorde i u ofanzivnim skokovima i u ukradenim loptama, što samo pokazuje da je u 31. godini nekako sasvim sazreo kao igrač i da sada isporučuje sve što može i što se od njega očekuje.

Znamo šta želimo ove sezone. Uprkos svim promenama u timu, moramo da nastavimo da verujemo u proces i da budemo bolji iz dana u dan. Verujemo u stvari koje radimo na treningu“, rekao je Lučić posle Fenera.

Lučić je uvek bio odličan timski igrač, sjajan u odbrani i skoku, ali je poslednje sedmice pokazao, da može da bude i pravi nosilac.

Dovoljno je samo da pogledamo njegov učinak ove sezone i da zaključimo, da Lučiću veoma odgovara da sarađuje sa Trinkijerijem, sa kojim ima zajedničku nit – Partizan.

Nije preveliki uzorak, ali na prva četiri meča u ovoj sezoni Evrolige, Lučić je dao 12 poena Olimpiji iz Milana, dao je 14 Albi, 26 Makabiju i 18 Feneru. Sveukupno, Vlada ima trenutno prosek od 17,5 datih poena, što je izuzetno visoka brojka. Prosto je neverovatno da šutira za tri poena u proseku od 64,7%, što bi poželeli i najbolji trojkaši takmičenja. Za dva poena gađa sjajnih 75%.

Košarkaš Bajerna i srpski reprezentativac prosečno ima i 4,8 skoka po utakmici, kao i jednu ukradenu loptu, te prosečan indeks 22,8! A što je takođe zapanjujuće, Lučić nije napravio nijednu izgubljenu loptu na tri od četiri utakmice. Samo je protiv Olimpije iz Milana imao dve izgubljne lopte i to je sve. Prosečno – samo 0,5 izgubljenih lopti po utakmici.

Ponavljamo, četiri utakmice nisu veliki uzorak, ali ne mogu Lučićeve igre na startu ove Evrolige da prođu nezapažene. Posebno, jer mu je najveći prosek poena do sada bio 13,7, još dok je igrao za Partizan u sezoni 2012/2013, ali je u pitanju bilo ukupno 10 utakmica. Prošle sezone je davao 11,3, a sezonu pre toga 10 poena u proseku.

I prošle sezone je igrao vrlo dobro, šut za tri ga je služio sa procentom od 42,6%, ali ovih trenutnih 64,7% deluju nestvarno. Pogodio je 11 šuteva iz 17 pokušaja.

Na Lučiću ostaje da proba da održi nivo igara na visokom nivou, do kog je došao.  Zaista je protekle sedmice odigrao impresivno.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos