Bruka u BiH za rastanak: Bajević davio Misimovića!

Sukob zbog kritika na račun FS BiH!

Bruka u taboru reprezentacije Bosne i Hercegovine pred rastanak sa Ligom nacija A, ali i sa selektorom Dušanom Bajevićem.

Upravo je iskusni stručnjak, trofejni trener u Grčkoj, izazvao težak skandal u hotelu, pred utakmicu sa Italijom u sredu uveče. Kako pišu mediji u BiH, Dušan Bajević je fizički nasrnuo na Zvjezdana Misimovića, tehničkog direktora reprezentacije.

Iznerviran pojedinim izjavama koje je Misimović dao medijima prethodnih dana, u kom nije preuzeo ni mrvu odgovornosti za neuspeh u Ligi nacija, već je sve prebacio na leđa čelnika saveza, Bajević je, kada se u hotelu sreo sa njim, uhvatio direktora za vrat.

Bio je to ujedno i poslednji potez ”Princa sa Neretve” sa pozicije selektora reprezentacije BiH, jer mu je istekao ugovor nakon meča sa Italijom. Na pitanje novinara da se izjasni o sukobu sa Misimovićem, Bajević je rekao:

Njih više zanima ovo, nego utakmica. Ništa se nije desilo, šta se desilo. Razgovarali smo i ništa više“.

Kako pišu mediji iz BiH, Bajević je tokom celog svog selektorskog mandata bio vrlo blizak sa predsednikom FS BiH, Elvedinom Begićem, često je kod kritika stajao na njegovu stranu, pa su ga izbacile iz takta optužbe koje je Zvjezdan Misimović izneo o brojnim lošim stvarima u bosanskohercegovačkoj kući fudbala.

Izvor mozzartsport.com

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.