Srbija – Rusija: Od 23. novembra, sa ”Er Srbijom”, svakodnevni letovi za Moskvu

Foto: Air Serbia

Nacionalna avio-kompanija, “Er Srbija” i ruski nacionalni avio-prevoznik, “Aeroflot”, postigli su sporazum o proširenju postojećeg kod-šer ugovora, prema kom će “Aeroflot” postaviti sopstvenu oznaku za let, na letove “Er Srbije” između Beograda i Istanbula, dok će “Er Srbija” imati svoj marketing kod, na letovima “Aeroflota” između Istanbula i Moskve.

Zahvaljujući unapređenju partnerstva, “Er Srbija” će od 23. novembra putnicima ponuditi svakodnevnu vezu sa Moskvom, kombinujući direktne letove i letove preko Istanbula, saopšteno je iz “Er Srbije”.

“Dobra partnerska strategija je posebno važna u trenutnim okolnostima, kada je, usled posledica pandemije korona virusa, naša mreža ograničena. Da bismo našim putnicima ponudili što veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja, konstantno radimo na unapređenju usluga i poboljšanju saradnje sa partnerima”, rekao je direktor za komercijalu i strategiju “Er Srbije”, Jirži Marek.

“Er Srbija” je tokom prethodnih mjeseci intenzivno radila na uspostavljanju i jačanju međukompanijskih partnerstava, pa je u avgustu potpisan kod-šer ugovor sa “Turkiš erlajnsom”, koji pokriva više destinacija iz saobraćajnih mreža obje kompanije.

U oktobru je sa bjeloruskom avio-kompanijom, “Belavija”, zaključen specijalni sporazum /SPA/, dok je ovog mjeseca srpska nacionalna avio-kompanija pokrenula saradnju u okviru programa lojalnosti sa “Er Kanadom” i omogućila putnicima kanadskog avio-prevoznika da svoje sakupljene milje koriste za sve letove u mreži “Er Srbije”.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.