Muslin: Stojim iza svih Vidićevih reči!

Drulović: Svako ko je postigao uspeh, sklonjen je iz reprezentacije! “To je najveći problem u našem fudbalu”, dodaje šampion s ”Orlićima” iz 2013. godine.

Odavno u srpskom fudbalu nešto nije odjeknulo kao otvoreno pismo Nemanje Vidića. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i jedan od najvažnijih fudbalera u istoriji Mančester Junajteda, pre tri dana je žestoko opleo po Fudbalskom savezu Srbije i utisak je, otvorio front. Dok čekamo da se po tom pitanju zvanično oglasi još jedan legendarni as – Nemanja Matić, tu su stavovi bivših selektora.

Slavoljub Muslin i Ljubinko Drulović su govorili za beogradske medije i otvoreno stali iza onoga što je napisao Vidić:

“Nije me iznenadila Nemanjina reakcija i to pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji”, rekao je Muslin na Večernje novosti“Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kad pričam o onome na šta je Nemanja Vidić ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat”.

Ljubinko Drulović je rekao, da bi sa njim na klupi Srbija sigurno igrala na Evropskom prvenstvu i to još 2016. godine…

“Ušao sam u istoriju, kao neko ko je Srbiji doneo prvu medelju u fudbalu (omladinsko zlato nas EP). Iz A tima, koji sam vodio na četiri utakmice, šestorica su sada reprezentativci. Samo jednu utakmcu sam izgubio – od Brazila. Ubeđen sam da bismo otišli na EP pre četiri godine, da sam ostao selektor i da bismo danas imali ozbiljan tim”, neskromno će Drulović u razgovoru za Alo“Veliko iskustvo, kao igrača i trenera, daje mi za pravo da kažem šta mislim. Žao mi je što tada nisam nastavio s poslom. Nažlost, tako su drugi odlučili. Da, ogrešili su se o mene. I ne samo o mene. Ogrešili su se i o Radomira Antića, Veljka Paunovića, Slavoljuba Muslina… Svi se mi borimo za karijeru, ali činjenica je, da svako ko je postigao neki uspeh, sklonjen je iz nacionalnog tima. To je najveći problem u našem fudbalu“, zaključio je Drulović.

Izvor mozzartsport.com

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.