Njemačka: Udes ispred kancelarije Merkelove, sa porukom…!

Foto: Tanjug/AP/Telegraf

Automobil je udario danas u ulaz kancelarije, koju u Berlinu koristi njemačka kancelarka, Angela Merkel, izjavili su očevici.

Planirano je da Merkelova danas bude domaćin video konferencije sa premijerima njemačkih pokrajina, radi diskusije o produženju restrikcija u borbi pritiv epidemije virusa korona.

Automobil, koji je danas udario u ulaz kancelarije, koju u Berlinu koristi Angela Merkel, na sebi je imao poruku protiv globalizma, javio je Rojters.

Na slikama sa lica mjesta se vidi kako policija ispred kapije provjerava vozilo, na kom sa strane piše bijelim slovima “Stop politici globalizacije”.

Za sada nema izvještaja o žrtvama. Na licu mjesta se nalazi nekoliko desetina policajaca i pripadnika vatrogasne službe.

Njemačka policija je privela vozača, koji je danas u Berlinu udario automobilom u kapiju kancelarije, koju koristi kancelarka Angela Merkel, saopštile su snage reda na “Tviteru”.

Lokalna i federalna policija provjeravaju da li je vozač namjerno udario u kapiju, dodaje se u saopštenju.

Njemačka policija ne radi pod pretpostavkom da je izvršen ekstremistički napad ispred objekta koji u Berlinu koristi kancelarka Merkel, rekao je policijski portparol.

“U ovom trenutku ne radimo pod tom pretpostavkom”, rekao je portparol na pitanje, da li policija sumnja da je izvršen ekstremistički napad.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos