Laporta otkrio: Inter je 2006. godine nudio 250.000.000 evra za Mesija!

Foto: Reuters

„Rekao sam ne“, priča bivši predsednik Barse.

Ukoliko Đoan Laporta ponovo postane predsednik Barselone, navijači mogu da se nadaju da će učiniti sve da zadrži Lionela Mesija u klubu.

Jer, to je nekadašnji prvi čovek Blaugrane već jednom uradio. Sam je otkrio, na dan kad je obnarodovao svoju kandidaturu za novog predsednika Barselone, da je 2006. godine odbio astronomsku ponudu Masima Moratija, gazde Intera, za tada još tinejdžera Mesija.

Leo je 2004. godine debitovao za Barselonu, a dve godine kasnije je i svaki fudbalski analfabeta jednako video da će Argentinac biti čudo nebesko na terenu.

Uvek smo imali ponude za Mesija. Morati mi je 2006. godine nudio 250.000.000 evra i rekao sam ne. Tada sam video da porodica Mesi ima poverenje u mene i Barselonu. Leov otac me je pitao šta da rade i rekao sam im da je najbolje da ostane u klubu, jer će u njemu ostvariti najveće uspehe, da će dostići slavu“, rekao je Laporta, koji je do 2010. godine bio predsednik kluba.

Tako je i bilo. Mesi je do sada postigao 641 gol na 743 utakmice za giganta sa Nou Kampa, osvojio je 10 titula prvaka Španije, četiri Lige šampiona, šest Zlatnih lopti…

Ali, letos je poželeo da ode, zbog sukoba sa tadašnjim predsednikom kluba, Bartomeuom. I još ga ta želja da ode nije napustila.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos