Šalke dovodi četvrtog trenera od septembra!

Foto: Reuters

Agonija, kojoj nema kraja! Kristijan Gros u misiji spašavanja ”Rudara”…

Naći se u borbi za opstanak nije sramota, dešavalo se to i većim klubovima od Šalkea, mada on jeste poveliki za nemačke uslove.

Ali, ne dobiti nijednu utakmicu u Bundesligi od sredine januara i četvrti put menjati trenera od septembra, to definitivno jeste sramota. I znak da čelnici kluba iz Gelzenkirhena doslovno ne znaju kud udaraju.

Šalke godinu završava kao poslednji na tabeli Bundeslige, sa osvojena četiri boda u 13 kola, bez ijedne pobede. U septembru, kada je takmičenje počelo, na klupi je bio David Vagner, već poslednjeg dana tog meseca ga je zamenio Manuel Baum, koji je otišao 18. decembra. Na klupu je privremeno seo Hub Stevens, a već koliko sutra, u nedelju, novi trener rurskih ”Rudara” postaće Kristijan Gros.

Kako piše Kiker, Švajcarac je dobio skromnu platu, ali je zato potpisano da će dobiti ogroman bonus, od sedam cifara, ako uspe da spase Šalke ispadanja iz lige.

Gros je bez posla od februara, kada se rastao sa Al Ahlijem iz Sudijske Arabije, klubom u kom je sada trener Vladan Milojević. Ipak, neće mu Bundesliga biti nepoznat teren, jer je u sezoni 2009/10 vodio Štutgart i ostvario odličan učinak, doveo je tim do Lige Evrope, ali je dobio otkaz na startu naredne sezone zbog loših rezultata.

Najveći Grosovi uspesi su vezani za Bazel, sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Švajcarske. Pre toga je radio i u Totenhemu, gde je postao prvi švajcarski trener koji je dobio nagradu za trenera meseca u Premijer ligi.

Nimalo lak zadatak ne čeka Grosa, debitovaće već 2. januara na utakmici sa Hertom.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos