Jahorina: Novogodišnje skijanje na stazi Poljice

Foto: Ilustracije

Na Jahorini će u četvrtak, 31. decembra, biti organizovano novogodišnje skijanje na stazi Poljice, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Skijanje će biti moguće od 22.00 do 2.00 časa, a cijena ski-karte biće 50.00 KM (oko 25 evra).

“Uz želju da sa Novom godinom ružno ostavimo iza sebe, Olimpijski centar poziva sve da Novu, 2021. godinu, dočekaju na drugačiji način, na skijama, u idiličnoj planinskoj atmosferi”, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra navode da je bezbjednost i sigurnost gostiju zagarantovana, da su otkazane sve manifestacije i koncerti.

“U skladu sa tim, pripremili smo i niz strogih mjera za smanjenje širenja virusa korona, tako da je skijanje na Jahorini u potpunosti bezbjedno”, navodi se u saopštenju.

Sniježne padavine su stvorile uslove za pripremu svih staza za skijanje na Jahorini, koje će biti uskoro uređene, kao i puštanje u rad svih instalacija vertikalnog transporta.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” ističu, da je ova planina zabilježila 30 dana neprekidnog skijanja, čime su poboljšali poslovanje za 70 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Na Jahorini, visina snježnog pokrivača iznosi više od 30 centimetara.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos