Nova godina: “Egzit” priprema višečasovni TV program

Foto: SRNA

Festival “Egzit” će obradovati u novogodišnjoj noći fanove širom svijeta, specijalnim višečasovnim televizijskim programom, u okviru kog će, između ostalih, nastupiti muzičke zvijezde kao što su The Prodigy, The Cure, David Guetta i Migos.

Višečasovni program će ići 31. decembra putem “Egzit” televizije, a moći će da se prati na “Fejsbuk” stranici i “Jutjub” kanalu “Egzit” festivala.

Sadržaj programa, pod nazivom EXIT To 2021, jeste miks istorijskih nastupa najvećih muzičkih zvijezda današnjice na glavnoj bini festivala.

“Egzit će u novogodišnjoj noći ujediniti fanove širom planete u najboljim željama za Novu godinu, od koje svi očekujemo da će biti neuporedivo bolja, nego ova koju ispraćamo”, najavljeno je iz “Egzit” tima.

Fanovi će uživati i u istorijskim festivalskim nastupima The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Atoms For Peace, Liam Gallagher, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers, “Fever Ray” i mnogih drugih.

Novogodišnji televizijski program “Egzita” je upriličen u okviru obilježavanja dvije decenije jednog od najboljih muzičkih festivala na svijetu.

Velika proslava 20 godina postojanja “Egzit” festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. godine, na Petrovaradinskoj tvrđavi. Svoje nastupe su već potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena savremene muzike.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos