Zvanično: Perkins stiže u Partizan!

Foto: KK Partizan

Poljski klub potvrdio sve na svom zvaničnom sajtu, potom je to uradio i ”Parni valjak”.

Džoš Perkins je i zvanično novi plejmejker Partizana.

Toliko očekivani organizator igre. Perkins ima 25 godina, visok je 191 centimetar, a školovao se na Gonzagi od 2014. do 2019. godine. Nije bio izabran na NBA Draftu 2019. godine.

Transfer je GTK Glivice zvanično potvrdio na svom sajtu.

Klub je dobio ponudu od Partizana za otkup igrača i odlučili smo da je prihvatimo“, stoji na sajtu kluba iz Poljske.

Naravno, treba sačekati da igrač prođe medicinske preglede i tek onda će biti sve spremno da potpiše ugovor sa ”Parnim valjkom”. To je sve potvrdio i beogradski klub. Trebalo bi da Perkins dođe uskoro u glavni grad Srbije.

Sam igrač je potvrdio to na Tviteru. Danas u toku dana su se pojavile izjave trenera Glivica, kako nije upoznat sa ovim transferom. Ali, on je na kraju realizovan. Perkins stiže u Partizan.

Hvala na šansi, hvala na podršci na mom putu. Ali, Srbijo, Partizane – stižem“, napisao je Perkins.

Od samog starta je Perkins imao želju da dođe u Partizan i čekao je rasplet situacije. Na kraju se dogodilo da je Partizan platio šta je trebalo da plati i da je dobio toliko željenog plejmejkera.

Ovo je velika šansa za njega da se razvija, nismo želeli nikoga da teramo da ostane”, rekao je predsednik Glivica, Jaroslav Zjeba.

Na zvaničnom sajtu kluba se ističe da je Perkins imao interesovanje i drugih timova i to već dugo vremena. Od ranije se zna da je interesovanje dolazilo iz Turske, a na kraju je Partizan bio najbrži.

U poslednjem meču za poljski tim, Perkins je dao 18 poena i imao četiri asistencije za 26 minuta.

Sad će imati priliku da radi sa Sašom Filipovskim, koji je takođe jedno vreme radio u Poljskoj. Partizan je konačno dobio plejmejkera. On će pomagati Kodiju Mileru Mekintajeru u organizaciji igre.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.