SAD – korona: Lekar preminuo dve sedmice nakon vakcinacije!

Foto: Reuters/Facebook Gregory Michael

Američki lekar, Gregori Majkl, preminuo je nešto više od dve sedmice, nakon što je primio vakcinu protiv kovida 19 kompanije “Pfizer”, javio je list “Dejli mejl”, pozivajući se na izjavu njegove supruge, Hajdi Nikelman.

Ona je rekla, da je Majkl vakcinisan 18. decembra i da je preminuo 16 dana kasnije.

“U mojoj glavi je njegova smrt 100 odsto povezana sa vakcinom. Nema drugog objašnjenja”, istakla je Nikelmanova.

Nikelmanova je naglasila da je Majkl bio veoma dobrog zdravlja, da nije pušio, da je samo ponekad konzumirao alkohol u društvu, vežbao je i plovio kajakom, jer je voleo ribolov.

Pored toga, poslednji lekarski pregled je pokazao da je Majkl bio potpuno zdrav.

“Sputnjik” je preneo da su se na stopalima i šakama kod Majkla pojavile male tačke, te da je zbog toga primljen u službu hitne pomoći.

Nikelmanova je rekla da je Majkl prebačen na odeljenje za intenzivnu njegu zbog loše krvne slike, nakon čega je preminuo od srčanog udara.

Direktor kancelarije za medicinsko istraživanje u okrugu Majami-Dejd, Daren Kaprara, izjavio je da je Majklova smrt prva, koju kancelarija istražuje zbog moguće povezanosti sa vakcinom.

Ranije je Karlos Palestino, zet meksičke lekarke Karle Sesilije Peres, ostao paralizovan na nekoliko časova, nakon što je primio vakcinu kompanija “Pfizer” i “Biontech”.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.