Zvezda završila testiranja: Pripreme kreću u nedelju

Foto: MN press

Prvi meč već na Kipru. Crveno-beli spremni za početak priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde su u prethodna dva dana odradili testiranja na Košutnjaku, a u nedelju, 10. januara, zvanično će se staviti na raspolaganje šefu struke Dejanu Stankoviću na startu priprema za prolećnu sezonu.

Već u ponedeljak će jesenji šampion otputovati na Kipar, gde će akcenat biti na sticanju fizičke kondicije, ali je izvesno da će i tamo biti odigran jedan pripremni meč. Crveno-beli će se tamo zadržati do 18. januara, kada se u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd.

Finalna faza priprema biće odrađena u Beleku, u Turskoj. Crvena zvezda put Turske kreće 20. januara i tamo će se zadržati do 1. februara. U procesu brušenja forme za mečeve u Ligi Evrope i završnici domaćih takmičenja, crveno-beli će imati četiri provere: protiv Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a potom ih očekuje meč sa Novim Pazarom u okviru 20. kola Superlige (nedelja, 6. februar), čime će startovati prolećni deo sezone.

Prvi meč sa Milanom u 1/16-finala Lige Evrope je zakazan za 18. februar u Beogradu, dok će revanš biti igran sedam dana kasnije, na San Siru u Milanu.

UTAKMICE:

  1. januar – Crvena zvezda – Slask
  2. januar – Crvena zvezda – Ufa
  3. januar – Crvena zvezda – Maribor
  4. januar – Crvena zvezda – Šahtjor
Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.