Mrkela: Čekamo Tošića, nećemo nuditi novi ugovor Boaćiju

Foto: Star sport

Sportski direktor Zvezde otkrio planove crveno-belih na zimskoj pijaci…

Šampion Srbije je krenuo u pripreme za izazove koji ga očekuju u 2021. godini, a sudeći prema najavama sportskog direktora, Mitra Mrkele, Crvenu zvezdu pre uzbudljivog proleća očekuje i veoma interesantna zima.

Mrkela je na okupljanju crveno-belih istakao, da je cilj kluba četvrta uzastopna titula, kao i što bolje izdanje u dvomeču protiv Milana, a potom se osvrnuo na neka od imena koja se dovode u vezu sa Zvezdom, među kojima su i nekadašnji fudbaleri kluba sa Topčiderskog brda, Duško Tošić i Marko Marin.

“Duška Tošića znam iz omladinskih dana i OFK Beograda. Vrata su mu otvorena, obavili smo razgovore, trenutno je u inostranstvu, čekamo da se vrati i da se izjasni. Marko Marin je još neko kome su vrata otvorena u Zvezdi, jer je ostavio odličan utisak, ali mislim da njegov dolazak nije realan, jer ima čvrst ugovor sa Saudijcima”, rekao je sportski direktor Zvezde.

Konkurenciju u crveno-belim redovima su već zaoštrili Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, a aktuelna tema u Ljutice Bogdana je i eventualno dovođenje pojačanja na krilnim pozicijama.

“Dovode se neka imena u vezu sa Zvezdom, neke priče su istinite, neke nisu, ali nećemo nagomilavati igrače i dolazak pojačanja zavisi od odlazaka”.

Pažnju privlače i igrači koji su jesenas nosili dres crveno-belih, a čija je sudbina neizvesna. Među njima su Seku Sanogo i Ričmond Boaći.

“Čeka se rasplet, to je blizu da se desi i da Sanogo potpiše ugovor sa Zvezdom. Kad je Boaći u pitanju, nećemo mu ponuditi novi ugovor. Hvala mu za sve što je uradio u Zvezdi, imao je mnogo zasluga. Procena je sa obe strane da karijeru nastavi u drugom klubu”, rekao je Mrkela.

Takođe, Mrkela je poručio da “ima nekih ponuda” za fudbalere Crvene zvezde, ali da će videti da li zadovoljavaju apetite kluba.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.