EL: Led u Madridu odložio duel Reala i Zvezde!

Foto: Starsport

Umesto večeras, igraće se u nedelju ili ponedeljak.

Kalendar svakako prenatrpan, a sad novi problemi za crveno-bele. Gostovanje Crvene zvezde kod Reala je odloženo, pošto zbog zaleđene piste na aerodromu Barahas, beogradska ekipa nije mogla da otputuje u Madrid.

Prvi avion je bio planiran za devet sati ujutru, ali je na aerodrom “Nikola Tesla” stigla informacija da sletanje u Madridu ne bi bilo bezbedno. Zbog toga je odlučeno da se proba s drugim letom, u 14 sati, ali kako ni tada nije moglo da se poleti – ne zbog samog poletanja, nego zbog sletanja – odlučeno je da se utakmica odloži.

Ostalo je samo da se vidi koji će biti novi termin, opcije su nedelja i ponedeljak.

U svakom slučaju će odlaganje utakmice 19. kola Evrolige usloviti i promene u ABA ligi, jer je Zvezda u nedelju trebalo da igra sa Borcem iz Čačka.

Ako se dakle bude igralo sa Realom u nedelju, meč sa Borcem biće pomeren za utorak. Ako Zvezda u Madridu bude igrala u ponedeljak, Borac je čeka na programu u sredu, jer već u petak u Beograd stiže Barselona.

Naredni meč bi svakako trebalo da bude ovaj za dva dana, protiv Valensije. Opet dakle put za Španiju, ali u toplije delove. Probaće crveno-beli da krenu već sutra.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.