Zimska idila na Jahorini, više od dva metra snijega!

Foto: SRNA

Na olimpijskoj ljepotici, Jahorini, već 46 dana u kontinuitetu traje skijanje, za koje su uslovi na planini odlični, budući da ima više od dva metra snijega, a na stazama 130 centimetara utabanog, rekla je portparolka Olimpijskog centra “Jahorina”, Sanja Ćeremidžić.

Ona je istakla da su ski-staze, zahvaljujući dobroj pripremi, infrastrukturnim radovima i novim snježnim padavinama, idealno pripremljene.

Ćeremidžićeva je navela, da na Jahorini odavno nije bilo više snijega, koji pada danima, što im svakako ide naruku, ali i da sistem za osnježavanje radi kad god to uslovi dozvoljavaju.

“Novitet ove sezone je svakako i pješačka staza do vrha planine, gdje se nalaze Olimpijski bar i jezero. Sa vrha Jahorine se pruža prelijep pogled na olimpijske planine Igman, Bjelašnicu i Trebević. U večernjim časovima, kad sve odiše mirom i tišinom, osvijetljena pješačka staza, dužine tri i po kilometra, predstavlja posebnu atrakciju”, poručila je Ćeremidžićeva.

Prema njenim riječima, najviše gostiju im stiže iz BiH, ali i zemalja regiona – Hrvatske, Srbije, Crne Gore, pa čak i Slovenije, zbog čega su gotovo svi smještajni kapaciteti na Jahorini popunjeni.

Ona je istakla da je najvažnije da se poštuju epidemiološke mjere, te da gosti mogu da uživaju u bezbjednom i bezbrižnom boravku, budući da svi posjetioci na planini imaju mogućnost da urade PCR test.

Ćeremidžićeva je podsjetila da su skijalište otvorili prvi u Evropi, da su sve staze i instalacije u funkciji, uključujući i noćno skijanje svako veče od 18.00 do 21.00 čas, tako da skijalište radi punim kapacitetom.

Ona je dodala da su putevi prema Jahorini prohodni.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos