Nema govora o kraju karijere, Subotić čeka ponudu i želi da bude bliže Nemačkoj!

Foto: Reuters

Privatni razlozi usmeravaju dalju karijeru iskusnog defanzivca.

Srpski defanzivac, Neven Subotić, ne razmišlja o fudbalskoj penziji, nakon raskida saradnje sa turskim Denizlijem, već iz privatnih razloga sebe vidi bliže Nemačkoj.

Problemi u Turskoj su nastali zbog neisplaćenih zarada, pa je Subotić ostao u klubu samo četiri meseca, iako je imao ugovor do 2022. godine.

Nisu se pojavila ozbiljna rešenja za održiv konept rada. Klub i navijači će zauvek ostati u mom srcu, zbog posebnog gostoprimstva“, rekao je Subotić za Sport1.

Subotić uverava da je u odličnoj fizičkoj formi i spreman je da zaduži dres novog kluba. Sada je slobodan igrač i stoga je posebno interesantan na tržištu.

Iz privatnih razloga, koji su se promenili u poslednjih nekoliko meseci, sebe vidim bliže Nemačkoj. U formi sam i imam nekoliko ciljeva pred sobom“, dodao je Subotić.

Bivši reprezentativac Srbije je pre Denizlija nosio dres Union Berlina, a prethodno je nastupao za Sent Etjen, Keln, Borusiju iz Dortmunda i Majnc. Iako je daleko od one forme koja ga je krasila u dresu ”Milionera”, još uvek nema nameru da napusti najvažniju sporednu stvar na svetu.

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.