NBA: Bjelica ne igra za Sakramento zbog “ličnih razloga”

Foto: Tanjug/AP

Nije otkriveno o čemu se tačno radi. Trejd je moguć…

Nemanja Bjelica će možda biti trejdovan, možda i neće, ali to nije razlog njegovog izostanka sa poslednjih utakmica, piše NBC Sports California.

Dakle, razlog Bjeličinih izostanaka nije trejd, već je u pitanju “lični problem”. Nije precizirano o čemu se radi. I šta je u pitanju.

To je donekle potvrdio i trener Sakramento Kingsa, Luk Volton.

Kao što sam rekao radnije, u pitanju je lična stvar, neću da zalazim u tuđe stvari. Uvek kažem da volim da treniram Bjelicu. On je jako dobar igrač i radujem se momentu kad će se vratiti na teren“, rekao je trener Volton.

Dakle, ovako gledano, manjak minutaže Nemanje Bjelice nije bila samo košarkaška odluka. Međutim, iako Sakramento ne gleda aktivno da ga trejduje, to ne znači da neće poslušati ponude i prihvatiti ako naiđe prava, piše Yahoo Sports.

Sakramento želi da sagradi mlad tim oko Derona Foksa i Marvina Beglija, pa će razmotriti prodaju starijih igrača, kako bi otvorili put ka dovođenju mlađih igrača za budućnost.

Bilo je proteklih meseci i godina interesovanja za Bjelicu, koji je ove sezone prosečno davao 6,6 poena i imao 3,6 skokova i dve asistencije sa 15 minuta u igri. Pre nego što je prestao da igra…

Izvor mozzartsport.com
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.