Crvena zvezda se izvinila Ibrahimoviću

Foto: Tanjug/alo.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda iz Beograda, uputila je izvinjenje fudbaleru italijanskog Milana, zbog rasističkih uvreda koji su mu upućeni tokom utakmice Lige Evrope u Beogradu.

Beogradski mediji navode da je Ibrahimoviću uvrede uputila osoba iz lože na stadionu Crvene zvezde, a na pojedinim medijima su objavljeni i snimci incidenta.

“Crvena zvezda osuđuje zlonamerne uvrede upućene Zlatanu Ibrahimoviću tokom utakmice sa Milanom. Klub čini sve što može da organizuje utakmice na visokom nivou i nećemo dozvoliti primitivcima da nanesu štetu srpskom gostoprimstvu”, navodi se u saopštenju srpskog šampiona.

U saopštenju se ističe da će klub sarađivati sa vlastima na identifikaciji izgrednika i da će insistirati da bude kažnjen.

U saopštenju se dodaje, da Crvena zvezda upućuje iskreno izvinjenje Zlatanu Ibrahimoviću i napominje da neće tolerisati slične ispade u budućnosti.

Prva utakmica eliminacione faze Lige Evrope je okončana neriješenim rezultatom 2:2.

Na stadionu nije bilo navijača zbog restriktivnih mjera usljed pandemije i Ibrahimović je bio na zapadnoj strani stadiona, uz ostale rezervne igrače i osoblje Milana.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.