Crna Gora – policija: Na Skadarskom jezeru zaplijenjena 222 kg marihuane!

Foto: Uprava policije Crne Gore

Crnogorska granična policija je zaplijenila u rejonu Skadarskog jezera 222 kilograma marihuane i uhapsila dva lica.

Iz Uprave policije Crne Gore je saopšteno da su pripadnici Stanice granične policije Podgorica, juče rano ujutro presjekli lanac krijumčarenja narkotika iz pravca Albanije.

U saopštenju se navodi da je “planiranim operativno-taktičkim mjerama i radnjama, policija pronašla plovilo u kom se nalazilo osam većih džakova sa sadržajem marihuane težine 222 kilograma”.

“Daljom pretragom terena u blizini plovila, policija je locirala i lišila slobode lica, čiji su inicijali N.R. i M.J. Sumnja se da su ova dva lica namjeravala da, vozilom koje je, takođe, pronađeno u blizini, drogu prevezu na drugu lokaciju”, dodaje se u saopštenju.

Oduzeta droga i lica su predati službenicima podgoričke policije u dalju nadležnost, a o događaju su upoznati i službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Lica N.R. i M.J. su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, privedena nadležnom tužiocu”, ističe se u saopštenju.

Granična policija Crne Gore je tokom vikenda pronašla i oduzela ukupno gotovo 300 kilograma marihuane.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.