Španović: Tužna sam što ne idem na EP, pripreme za OI ostaju

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, izjavila je da je tužna što će zbog povrede propustiti Evropsko dvoransko prvenstvo u Torunu.

EP u dvorani, u poljskom Torunu, na programu od je od 5. do 7. marta, a Španović je trebalo da juriša na četvrto uzastopno zlato u skoku u dalj, pošto je na prethodna tri prvenstva (2015, 2017. i 2019. godine) bila na najvišem stepeniku pobjedičkog postolja.

“Iskreno sam mislila da ću ovaj vid komunikaicje sačuvati za sledeći vikend, kada sam mislila da ću se obratiti kao četvorostruka prvakinja Evrope. Ali, očigledno da to nije plan za mene. Dobila sam mnogo poruka i iskoristila sam priliku da se javim, da potvrdim da sam doživela povredu na prekjučerašnjem treningu u Beogradu. To je trebalo da bude poslednji tehnički trening, pred put u Torun”, rekla je Španović u video snimku na svom YouTube nalogu.

Ona je rekla da je neizmjerno tužna što ne odlazi u Torun, najviše zbog toga što je cijela godina bila u znaku pandemije.

“Uz sve to je došla i povreda, od koje sam se oporavila. Nije kraj i kad budem otišla da snimim, nadam se da neće biti strašno i da ću moći da se vratim treninzima koliko već sutradan. Pripreme za Tokio ostaju iste, čeka me i prvi miting Dijamantske lige u maju. Naravno, najveći cilj je Tokio, a to će biti moje poslednje Olimpijske igre. Podređena sam tome i želim da budu moje najbolje Igre do sada. Ako mogu ikakav savet da dam bilo kome, to je da nikad ne živite za tuđa mišljenja, a kamoli da od njih zavisite i da utiču na ono što radite”, navela je Španović.

Najbolja srpska atletičrka je imala poruku i za sve one koji je prate i zahvalila se na podršci.

“Radite na sebi, to nikad nije bačeno vreme i protraćen trud. Fokusirajte se na ono što volite i što vas ispunjava, ja ću nastaviti da radim ono što najbolje znam. Nekad s uspehom, nekad s manjim uspehom, mislim da je kretanje najbitnije. Hvala na podršci, obaveštavaću vas kako ide oporavak i čujemo se posle Olimpijskih igara da sumiramo utiske o sezoni”, zaključila je Španović.

Izvor Nezavisne/Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos