Švajcarska: “Air Serbia” počela da leti za Ženevu

Foto: N1

Avio-kompanija “Air Serbia” je danas, letom aviona “Erbas A319”, uspostavila direktne letove na novoj liniji, između Beograda i Ženeve.

Srpska nacionalna avio-kompanija planira da do svoje druge destinacije u Švajcarskoj saobraća dva puta nedjeljno – ponedjeljkom i petkom, saopšteno je iz “Air Serbia-e”.

Aerodrom na koji slijeću avioni “Air Serbia-e” je udaljen četiri kilometra od centra Ženeve, sa sjevernom granicom duž graničnog prelaza između Švajcarske i Francuske, što omogućava ulazak u obje zemlje direktno sa aerodroma.

Direktor za komercijalu i strategiju “Air Serbia-e”, Jirži Marek, rekao je da je ova kompanija, imajući u vidu da više od 30.000 srpskih državljana živi u zapadnoj Švajcarskoj i susjednoj Francuskoj, prepoznala potrebu za uvođenjem ove rute, kako bi im omogućila lakši pristup i bolju konekciju sa domovinom.

Putnici “Air Serbia-e” povratnu avio-kartu do Ženeve mogu pronaći po cijeni počev od 52 evra, uz dodatnih 50 odsto popusta na karte za djecu.

Letovi ponedjeljkom će omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama, do kojih “Air Serbia” leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.