Bivši predsjednik Barselone, Đozep Bartomeu, pušten iz pritvora

Foto: Tanjug/AP arhiv

Bivši predsjednik fudbalskog kluba Barselona, Đozep Marija Bartomeu, pušten je danas iz pritvora, dan nakon što je uhapšen, u okviru istrage o optužbama za neadekvatno upravljanje i poslovnu korupciju.

U saopštenju iz suda se navodi da su Bartomeu, koji je bio predsjednik Barselone između 2014. i 2020. godine i njegov bivši savjetnik Đaume Masferer, iskoristili pravo da ne daju izjavu na sudu, te da se sudija saglasio sa njihovim uslovnim izlaskom iz pritvora.

Bartomeu je bio među četiri osobe koje su povezane sa klubom, a koje su uhapšene juče, u okviru istrage o navodnim prekršajima u vezi sa imovinom i socio-ekonomskim poretkom.

Direktor Barselone, Oskar Grau i direktor pravne službe kluba, Roman Gomes Ponti, oslobođeni su odmah juče, dok su Bartomeu i Masferer proveli noć u pritvoru.

Istraga o Bartomeuu i Barseloni je počela u maju prošle godine, a proistekla je iz izvještaja radio stanice “Kadera Ser” u februaru 2020. godine, u kom je otkriveno da je klub angažovao firme za nadzor aktivnosti na društvenim medijima, dok je Bartomeu bio predsjednik.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos