Hrvatska – Sinj: Policija rasturila žurku sa 300 osoba, policajce gađali flašama

Foto: Pixabay

Policija je u Brnazama, kod Sinja, upala na žurku na kojoj je bilo 300 osoba, nakon čega je došlo do nereda.

Iz splitsko-dalmatinske policijske uprave navode da su dobili prijavu o kršenju epidemioloških mjera, te narušavanju javnog reda i mira, a po izlasku na teren, u objektu je zatečeno oko 300 osoba.

“Ubrzo nakon što su ušli u objekat, policajce je napalo nekoliko osoba koje su počele da ih gađaju flašama, pa je pozvana interventna policija”, kažu u splitsko-dalmatinskoj policiji.

I dok policija još sprovodi kriminalističko istraživanje, kako bi utvrdila sve protivpravne aktivnosti u ovom slučaju, a postoji i snimak sa sinoćnje žurke u Brnazama.

Žurka je održana u jednom objektu u kom se ne živi, a koji se nalazi na osami, blizu polja, na takozvanoj Meljači. Objekat u kom se okupila masa ljudi je bio opremljen i disko svjetlima.

Unutra je bilo oko 300 ljudi, a parkirano je bilo 100 automobila, prenose hrvatski mediji.

“Jedan policijski službenik i 25-godišnjakinja, koja se nalazila među okupljenima, povrijeđeni su u glavu, te im je pružena pomoć u Hitnoj službi u Sinju, gdje su im utvrđene lakše povrede. Pronađen je 20-godišnji vlasnik objekta, koji se dovodi u vezu s organizovanjem ovog okupljanja, te je uhapšen i doveden u službene prostorije policije”, navodi se iz policije. 

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.