Marija Šarapova pokazala verenički prsten

Foto: Instagram screenshot

Teniserka je uživala u ručku u Los Anđelesu i pokazala ogroman verenički prsten.

Teniserka, Marija Šarapova (33), pre samo nekoliko mjeseci je potvrdila veridbu sa Aleksanderom Gilksom (41), britanskim biznismenom.

Gilks se bavi trgovinom umetnikih dela i osnivač je Paddle 8, male digitalne aukcijske kuće, o kojoj se mnogo pisalo u negativnom kontekstu. Kuća je i bankrotirala 2020. godine, a kako se navodi, duguje desetine hiljada dolara Džastinu Biberu, Džej-Ziju i mnogim drugim poznatim ličnostima.

Takođe, postoji veza između Gilksa i kraljevske porodice. Sa princom Vilijamom je pohađao koledž, a pre veridbe sa Marijom, bio je u braku sa dizajnerkom Mišom Nonom, istanutom ličnošću kraljevskog sveta. Nakon te veze, oženio se naslednicom naftne kompanije Majk Hes, za koju se vjeruje da je upoznala Megan i Harija.

Šarapova je bila verena za košarkaša Sašu Vujačića, prenosi B92.

Marija i biznismen su počeli da se zabavljaju 2018. godine, a 2020. godine je teniserka najavila da se povlači iz sveta sporta.

Gilks je Mariju zaprosio dijamantom, za koji se vjeruje da ima između pet i sedam karata. Neverovatna je čistoća smaragdnog reza dijamanta, koji je postavljen u okvir od žutog zlata. Prsten izgleda moderno, minimalistički, ali istovremeno ima i vintage notu.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.