Mitrović: Reagovao bih isto kao Ronaldo

Foto: FSS Twitter

Napadač Srbije, Aleksandar Mitrović, izjavio je da bi on reagovao isto kao i Kristijano Ronaldo, kad mu je poništen pogodak u kvalifikacionom meču protiv ”Orlova”.

“Da sam ja bio na njegovom mestu, reagovao bih isto. Poslednji sekundi utakmice, vidiš da je lopta ušla u gol. Mi kažemo da nije, on je video da jeste. Mislim da bih se slično i ja poneo, tako da ga razumem. Ne bih bacio kapitensku traku, ali bio bih jako ljut i iznerviran. On je prošli put dao gol iz ofsajda, sad se nama to vratilo. To je fudbal”, rekao je Mitrović.

Dodao je da je atmosfera u reprezentaciji nakon ove utakmice bila fenomenalna.

“Fenomenalna atmosfera je bila, ne pamtim kad je bila tako dobra. To je sve zasluga selektora. Što se tiče Ronalda i Portugala, nismo se videli ni pre, ni posle utakmice. Nema ni razmene dresova, rukovanja, zbog ovih mera… Nismo imali priliku da pričamo i da se ’izljubimo’ kao ljudi, što bi se reklo”, kaže Mitrogol.

Ističe da je selektor Dragan Stojković Piksi mnogo uticao na učinak ekipe.

“Sigurno je jedan od razloga za moj učinak. Ne samo na moj, nego na cele ekipe. Piksi zrači samopouzdanjem i opzimizmom. Odavno nisam radio sa čovekom koji tako pozitivno utiče na igrače. Sa Portugalom smo se nadigravali, nismo se predali pre utakmice. Duži period pričamo da imamo kvalitet, ali da nam to nešto fali. Piksi je možda to nešto što nam je falilo. Kvalifikacije su tek počele, ali je on doneo nešto novo, nešto što nismo imali u našoj reprezentaciji”, ističe Mitrović, a prenosi “B92”.

Izvor Nezavisne novine/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.