Afroamerikanac u centru Čikaga “odvrnuo” pjesmu “Pukni zoro”!

Foto: Facebook screenshot

Posljednje scene filma “Toma” su snimljene ovog vikenda u Čikagu, što znači da će legendarni Toma Zdravković uskoro dobiti filmski omaž, kakav zaslužuje.

Korežiser filma, Dragan Bjelogrlić, bio je oduševljen atmosferom koja je vladala u Čikagu, a kada je pala i posljednja klapa, pred okupljenim statistima i ekipom, u kojoj su bili glumac Milan Marić (Toma), glumica Sanja Marković (Goca, Tomina supruga), scenarista i korežiser Zoran Lisinac, producent Vladimir Lisinac, kao i jedan od najboljih domaćih direktora fotografije, Goran Goga Volarević, izjavio je kako je ovo bilo jedno od najboljih snimanja na kojima je učestvovao.

U jednom trenutku, na setu su se odnekud pojavili i autentični marijači iz Meksika, koji su napravili pravi štimung.

Ipak, najzanimljivija situacija se desila u vrijeme pauze između dvije scene, kada je ulicama u centru Čikaga odjeknula pjesma “Pukni zoro”, koja je dopirala iz slingshota, kog je vozio Afroamerikanac sa dredovima, a pored njega je sjedila kostimirana djevojka u kostimu zečice.

Ubrzo se na mjesto događaja, iznenađen, pravo iz svog boksa, pojavio i Dragan Bjelogrlić, kome se dopalo ovo iznenađenje koje su mu priredili “Chicago Events” i “Serbian Times“. Ništa manje u prizoru nisu uživali ni ostali, koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa automobilom budućnosti.

Izvor Nezavisne/Serbian times
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.