Još jedna glumica optužila Lečića za silovanje!

Foto: nova.rs

Psiholog i jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije, Merima Isaković, optužila je, u ispovijesti “Nedeljniku”, glumca Branislava Lečića, da ju je silovao prije 43 godine.

Isakovićeva je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda Jugoslavije i imala je naslovnu ulogu u filmu “Jovana Lukina”, a u 21. godini je doživjela tešku saobraćajnu nesreću.

Poslije završenih doktorskih studija iz psihologije i magistarskih studija iz kliničke psihologije, sada živi i radi u Australiji, blizu Brizbejna, kao klinički psiholog i klinički neuropsiholog.

Isakovićeva je za “Nedeljnik” ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

“Opraštam ti, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikad nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikad čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo”, navela je ona za “Nedeljnik”.

“Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo, u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja”, napisala je Merima Isaković.

Izvor Nezavisne/N1 Srbija
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.