Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenom snimku…

Foto: FoNet

Severina Kojić je dala veliki intervju za Nedeljnik, u kom je progovorila o seksualnom nasilju, borbi i ispovijestima Merime Isaković, Danijele Štajnfeld, Milene Radulović i drugih hrabrih žena, govoru mržnje o kom govori i ovih dana popularni spot “Hejt Sloveni”, nacionalizmu, ali i svojoj dugotrajnoj borbi za starateljstvo nad sinom.

Nakon dugo vremena se osvrnula i na čuveni privatni video, koji je 2004. procurio u javnost, a koji prikazuje snimak intimnog odnosa pjevačice i Milana Lučića. Severina je istakla da nije istina da je ona sama plasirala video u javnost u svrhu reklame.

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe u javnost. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili što bi u Splitu rekli – tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa, kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesrećni snimak s broda, rekla je Severina za Nedeljnik, a prenosi Telegraf. Pjevačicu su tada  podržali majka i prijatelji.

“Ali, moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze s moralom? Ko je to izmislija?’ Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: ‘Pa, ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati’. Arsen Dedić je, pak, krenuo telefonski razgovor na način: ‘Koleginice, čujem da vam treba filmska glazba?’. Mater je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.’ I smijemo se danas”, ispričala je Severina. Ona, kaže, šest mjeseci tada nije izašla iz kuće.

“Ali, tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, hljeba i igara… Pod rubriku ‘Zabava i Show'”, istakla je pjevačica.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos