Novi Sad: Exit od 8. do 11. jula

Foto: EXIT promo

Jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi i svijetu – Egzit, biće održan, kako je planirano, od 8. do 11. jula na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su organizatori.

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, izjavio je da će održavanje Egzita biti simbol pobjede Srbije nad epidemijom virusa korona i da je ovaj festival od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje.

Organizatori Egzita navode da je Vučević objasnio da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i onima koji su preboljeli kovid 19.

“Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brzi antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija” rekao je Vučević.

Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival će biti na vrijeme objavljeni na zvaničnom sajtu Egzita, u skladu sa budućim aktuelnim mjerama koje će propisati Vlada Srbije.

Dušan Kovačević, osnivač i direktor Egzita, rekao je da su svi u timu izuzetno uzbuđeni zbog mogućnosti da sa publikom iz cijelog svijeta na omiljenoj Tvrđavi slave dvije decenije festivala

“Zapravo, tom vešću slavimo život. Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih”, naveo je Kovačević.

Prema njegovim riječima, organizator Egzita će učiniti sve da posjetioci festivala budu vakcinisani u Srbiji.

“Mi ćemo svim našim posetiocima, koji to žele, omogućiti da se prijave za vakcinaciju u Srbiji, a više informacija o tome ćemo objaviti uskoro”, rekao je Kovačević, navodi se u saopštenju Egzit tima.

Učešće na jubilarnom Egzitu su potvrdile i neke od vodećih svjetskih muzičkih zvijezda, kao što su David Geta /David Guetta/, di-džej Snejk /Snake/, Tajga /Tyga/, Pol Kalkbrener /Paul Kalkbrenner/, Nina Kravic /Nina Kravitz/, Boris Brejha /Boris Brejcha/, Šek Ves /Sheck Wes/, Solomun /Solomun/, Pol fan Dajk /Paul van Dyk/, Sepultura /Sepultura/, Metronomi /Metronomy/ i mnogi drugi.

Izvor SRNA
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos