Andreja Pejić igra u novom filmu o Salvadoru Daliju

Foto: Instagram

Srpska transmanekenka, Andreja Pejić, igra pored oskarovca Bena Kingslija u filmu o kontroverznom i ekscentričnom slikaru, Salvadoru Daliju.

Snimanje filma “Dalijeva zamlja” (“Dalí land”), uskoro se privodi kraju u Ujedinjenom kraljevstvu.

Film donosi priču o posljednjim godinama braka ikoničnog španskog slikara i njegove dominante žene Gale, koji je naizgled čvrst kao stijena, na kojoj nema nijedne pukotine. Smješten u Njujork i Španiju 1973. godine, zaplet je ispričan iz perspketive Džejmsa, mladog slikara, koji želi da se proslavi u umjetničkom svijetu i trenutno pomaže Daliju da pripremi svoju sljedeću veliku ulogu.

Ben Kingsli igra glavnu ulogu, a pored njega, rame uz rame, Barbara Sukova kao Dalijeva žena i muza. Novopečeni glumac, Kristofer Brini, pojaviće se kao Džejms, mladi i uzbuđeni umjetnik, koji se slučajno nađe u centru Dalijevog nevjerovatnog i nepredvidivog svijeta.

Rupert Grejvs (inspektor Lestrad iz “Šerloka”) igra Dalijevu desnu ruku, kapeta Mura, dok je manekenka Andreja Pejić dobila još jednu priliku na filmu kao slikareva muza, Amanda Lir.

Podsjetimo, Pejić je već igrala u filmovima “Djevojka u paukovoj mreži” i “Bagdad, Florida”, ali i u turskoj seriji “Fatih”.

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos