Juventus upozoren: ”Staroj dami” prijeti izbacivanje iz Serije A!

Foto: Pixabay

Ekipa Juventusa će biti izbačena iz Serije A, ako se klub ne povuče iz evropske Superlige, potvrdio je predsjednik Fudbalskog saveza Italije (FIGC), Gabriele Gravina.

Milan i Inter, kao i svi engleski klubovi, ranije su se povukli iz ovog neuspjelog privatnog takmičenja, a Juventus je ostao dio ovog projekta, uz Real Madrid i Barselonu.

Ukoliko situacija bude ista i na početku naredne sezone, onda ”Staru damu” očekuje žestoka kazna.

“Pravila su jasna. Ako Juventus bude dio Superlige kada počne naredna sezona, onda neće moći igrati Seriju A”, rekao je Gravina za radio stanicu “Kiss Kiss” i nastavio:

“Bilo bi mi žao navijača, ali pravila su pravila i ona važe za sve. Nadam se da će ovo odugovlačenje završiti što je prije moguće”.

Podsjećamo, u Italiji je krajem aprila izglasano novo “anti-Superliga” pravilo, kojim se strogo zabranjuje klubovima učestvovanje u takmičenjima koja ne organizuje UEFA.

Juventus je ove godine prekinuo devetogodišnju dominaciju u Seriji A, a njih je s trona Italije skinuo Inter. Nakon poraza od Milana na domaćem terenu, njima je plasman u Ligu šampiona naredne sezone pod velikim upitnikom.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos