Skandali i mračne tajne slavnih ličnosti koji su šokirali svijet…

Foto: Wikimedia commons

Iako ih najčešće znamo sa malih ekrana i zavidimo im na njihovom glamuroznom životu, poznate osobe imaju probleme i tajne, kao i svi mi.

Samo, kad njihovi skandali postanu javni, moraju da se nose sa svim tim pred cijelim svijetom.

U nastavku pročitajte koje su to zvijezde privukle pažnju medija svojim neprimjerenim ponašanjem, prevarama ili mračnim tajnama koje su dugo skrivali.

Riz Viterspun

Holivudska miljenica može da bude veoma nezgodna kad popije koju čašicu više. Prije nekoliko godina je policajac zaustavio auto u kom su se nalazili ona i njen suprug. Prilikom hapšenja. pijana Riz je prijetila: “Znate li kako se zovem? Uskoro ćete otkriti ko sam… Bićete na nacionalnim vijestima”, rekla je Viterspunova saobraćajcu, prema izvještaju o hapšenju. Brzo se izvinila i izdala saopšetenje: “Očigledno sam popila jedno piće više i veoma mi je neprijatno zbog stvari koje sam rekla. To je definitivno bila zastrašujuća situacija i uplašila sam se za muža, ali to nije izgovor. Izrazila sam nepoštovanje prema policajcu. koji je samo radio svoj posao. Prema policiji imam samo poštovanje i veoma mi je žao zbog mog ponašanja”, navela je oskarovka.

Kristen Stjuart

Talentovana glumica. Kristen Stjuart. bila je u vezi s kolegom Robertom Patinsonom. kog je upoznala u kultnom ostvarenju “Sumraka”. Fanovi ovog filma su bili oduševljeni parom, koji su ljubav sa platna prenijeli u stvarni život. Ipak, 2012. godine “US Weekly” i mnogi tabloidi su objavili fotografije na kojim Kristin razmjenjuje nježnost i poljupce s rediteljem Rupertom Sandersom. Obje ljubavi su danas bivše i Kristin se trenutno zabavlja sa scenaristkinjom Dilan Majer.

Bar Refaeli

Izraelski sud je osudio manekenku Bar Refaeli na devet mjeseci društveno-korisnog rada i njenu majku na 16 mjeseci zatvora, okončavši time suđenje zbog utaje poreza, koje je narušilo imidž nekadašnje nacionalne ikone. Bar i njena majka Cipi Refaeli su osuđene u julu zbog krivičnih djela utaje poreza na dohodak blizu 10 miliona dolara. Prema ugovoru o priznanju krivice, koji je sud prihvatio, njima je takođe naloženo da plate 1,5 miliona dolara, povrh miliona zaostalih poreza, koji se duguju državi. Refaeli je tokom godina radila širom svijeta, a izraelski poreski zakon utvrđuje prebivalište prvenstveno na osnovu toga da li je osoba provela veći dio kalendarske godine u zemlji. Refaeli je tvrdila da nije, pa prema tome nije morala da prijavi svoj prihod tokom određenih godina. Tužioci su odbacili njen zahtjev i teretili je za davanje netačnih poreskih podataka.

Ešton Kučer

Prije skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka, Ešli Elerin, hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija Majkl Tomas Garđulo, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak s Eštonom. Poznati holivudski glumac, Ešton Kučer je 2019. godine svjedočio je pred sudom u Los Anđelesu povodom ubistva njegove tadašnje djevojke Ešli Elerin. Kučer je objasnio da je planirao da izađe sa Ešli na večeru i da joj je, na dan kad je trebalo da se vide, javio da kasni, jer je morao da bude na žurci povodom dodjele Gremi nagrada, na šta mu je ona odgovorila da nije problem. Kad ju je kasnije ponovo pozvao, ona se nije javljala na telefon. Zatim se Kučer odvezao do njene kuće i uporno kucao na vrata, ali ih ona nije otvarala. Glumac je onda pogledao kroz prozor i vidio nered u kući. Primijetio je crvene fleke na podu, ali je mislio da su one od vina. Kako mu Ešli nije otvarala vrata, Kučer je otišao. Tijelo djevojke je pronašao sutradan njen cimer.

Vudi Alen

Režiser i glumac je bio više od deset godina u vezi s glumicom Mijom Farou, a 1991. godine je raskinuo sa njom i uplovio u vezu sa svojom pokćerkom Sun-Ji. Mija je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u vezi mnogo ranije, što je zaključila prema golišavim fotografijama Sun-Ji koje je našla, a koje je načinio Vudi. Sun-Ji i Vudi Alen su bili u vezi do 1997. godine, kada su se vjenčali, a potom su i usvojili dvoje djece.

Šarliz Teron

Glumica je izjavila za Nacionalni javni američki radio da se ne stidi da govori o tome kad je njena majka upucala njenog oca u samoodbrani. Imala je 15 godina kad je njen otac alkoholičar pucao u vrata sobe, u kojoj se krila s majkom: “Nijedan metak nas nije pogodio, što je bilo pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je okončala agoniju”, rekla je Šarliz.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.