Želite više seksa? Uz ove savjete ćete ga i dobiti…

Foto: Unsplash

Kako začiniti seksualni život? Ovo su nekoliko jednostavnih ideja, koje će vam se svidjeti.

1. Spavajte

Više sna je povezano s boljom seksualnom aktivnošću. Jedna studija sa Univerziteta Mičigen tvrdi da su mlade žene koje više spavaju i 14 posto spremnije za seks.

2. Zapisujte fantazije

Doktorka Lora Berman savjetuje da seksualne želje zapisujete, pogotovo ako niste spremni da ih kažete naglas. Zapisujte svoje fantazije i stavljajte u kutijicu. Kad dođe vreme za seks, izvlačite papiriće i ostvarite ih.

3. Zdrava ishrana

Mediteranska dijeta može da pomogne da rasplamsate seksualnu vatru u sebi, pogotovo kod ljudi s visokim krvnim pritiskom ili s dijabetesom tipa 2.

4. Masturbirajte

Stručnjaci savetuju i da više vremena provodite sami. Riječ je o masturbaciji. Otkrijte šta vam se sviđa i šta vam odgovara, a to poslije “vježbajte” i s partnerom.

5. Obujte čarape

Istraživači tvrde da grijanje nogu dovodi do grijanja cijelog tijela, zato obujte čarape! Naime, neki naučnici smatraju da se teže opuštamo u krevetu kad su nam stopala hladna. U jednoj studiji Univerziteta Groningen, polovina parova nije mogla da dođe do orgazma, ali kad su im ponudili čarape, uspjeh je porastao za čak 80 odsto, piše Ordinacija.hr.

Izvor Nezavisne/Ordinacija.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.