Exit će biti održan zahvaljujući uspješnoj vakcinaciji

Foto: Exit

Festival Exit je danas saopštio da će se pridružiti velikim događajima koji se ponovo dešavaju ovog ljeta širom svijeta, “zahvaljujući uspješnom programu masovne vakcinacije u Srbiji i drastičnom poboljšanju epidemiološke situacije”.

Velika proslava 20. godišnjice Exit-a biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su potvrdili Dejvid Geta, Erik Pridz, Sabaton, Nina Kravic, Tiga, Solomun, Ameli Lens, Masio Pleks, Denis Sulta i brojni drugi, saopštili su organizatori.

“Sigurno je da će na ovogodišnjem Exit-u, kao i na prvom pre 20 godina, doći do katarze energije nagomilane u prethodnih više od godinu dana, koja će otvoriti neke nove dimenzije festivalskog iskustva. Zbog toga će ovogodišnje izdanje zasigurno ostati upisano kao jedinstveno u celoj festivalskoj istoriji”, izjavio je član Upravnog odbora Exit-a, Sanjin Ðukić.

Exit je danas objavio kratki promo video, u kom poziva ljude iz regiona “da ponovo ujedinjeni vratimo život životu i pokažemo svijetu snagu svega onoga što nas povezuje – snagu slobode, radosti, ljubavi i jedinstva”.

“Ovog leta, nakon više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otuđenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz, ali ovaj put na globalnom nivou. Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti”, saopštio je Exit.

Izvor Nezavisne/Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.