“Hvala Vama, dobri ljudi”, poručili roditelji ‘malog’ Gavrila

Foto:Instagram/Facebook-Za-Gavrilovu-pobedu/HO Budi human

Maleni Gavrilo Đurđević, osmomesečna beba koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 primio je danas „Zolgensmu“ u bolnici u Budimpšeti.

“Hvala ti Bože! Hvala sto si nam tokom čitave borbe slao nesebične i dobre ljude u život. Hvala svima vama na svakoj molitvi, na rečima podrške, na svakom apelu, na svakom bazaru, koncertu, poslatoj poruci, uplaćenoj donaciji, podeljenom postu, postavljenoj kutiji, prodatom kilometru, prodatom automobilu, motoru. Na svakoj postavljenoj licitaciji”, navodi se na Facebook nalogu “Za Gavrilovu pobedu”.

Gašini roditelji zahvalni su i prijateljima koji su danonoćno vodili ovu borbu kao da je njihova lična. Zahvalili su se i medicinskim radnicima, sestrama i doktorima koji su sve uradili da Gavrilo bude što bolje i da sve analize dobija u rekordnom roku.

“Hvala Šumadijskoj eparhiji, hvala našem Kragujevcu, hvala našoj Srbiji, hvala Republici Srpskoj, dijaspori i svim dobrim ljudima širom sveta. Svi ste vi omogućili da naš dečak Gavrilo postane ravnopravan protivnik jedne zle aždaje koja se zove SMA. Mi verujemo da će dobrota i ljubav pobediti. Baš kao sto će i Gaša pobediti zloglasnu SMA. Hvala vama, dobri ljudi! Ostanite nam uvek takvi i nastavite da pomazete našim drugarima, vratite osmeh na lice njihovim roditeljima kao sto ste vratili nama”, poručili su Gašini presrećni roditelji.

Podsetimo, preslatki Gaša rođen je kao zdrava beba u Kragujevcu, ali su roditelji ubrzo primetili da slabo pomera ručice. Ispostavilo se da ima opaku bolest – SMA, a on je još jedna beba koja je Srbiju podigla na noge.

Prodavali smo od igle do lokomotive, kako bismo pomogli predivnom dečaku da što pre stigne do cilja, odnosno 2,5 miliona evra kako bi dobio gensku terapiju.

Pomozimo sada Bošku

Sada je Srbija pred još jednim velikim zadatkom – da sakupi istu svotu novca za još jednu bebu, dečaka Boška Gugletu iz Novog Sada. Mali Boško rođen je 14. januara ove godine, a dva i po meseca kasnije roditelji su primetili da je beba slabo pokretna. Usledila je dijagnostika, a onda i vest da je dečak oboleo od spinalne mišićne atrofije.

Dečak ne pomera ručice ni nogice, a krajem maja primio je prvu dozu spinraze.

Pomozimo Bošku

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1032 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001037970-33

Uplatom na devizni račun: 160600000103802950

IBAN: RS35160600000103802950

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Izvor Nezavisne/Telegraf.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos