Nekadašnji holivudski zavodnik neprepoznatiljiv!

Foto: Screenshot/Instagram

Holivudski glumac, Bili Zejn (54), najpoznatiji je po ulozi pokvarenog tajkuna Hoklija iz filma “Titanik”, kome je glavni cilj bio da oženi Rouz, koju je igrala Kejt Vinslet. Nakon toga je snimio mnogo filmova, ali ni s jednim nije ostvario takav uspjeh.

“Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme je poznato da u Holivudu rijetko ko rizikuje. Svi idu na sigurno, jer je u pitanju veliki novac. Zato, kad dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zlog dečka, negativca. Takva situacija vas na kraju natera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove”, rekao je Bili jednom prilikom.

Iako ga pamtimo kao holivudskog zavodnika, godine su mu ipak donijele promjenu imidža. Obožavateljke su ludele za njim zbog markantnog izgleda i zavodničkog pogleda. Glumac se prilično promijenio od tada i nije više tako zavodljiv kao što je bio. Ostario je, kao što svi starimo, ali je izgubio prepoznatljivo lice, pogled i teško bismo ga prepoznali, da ne znamo da je to on, prenosi B92.

Zejn je od 2010. godine u vezi s manekenkom Kendis Nil (34), s kojom ima dvije ćerke. Za vreme pandemije, glumac se posvetio slikanju, koje mu je oduvijek bilo velika strast, a imao je i nekoliko izložbi.

Izvor Nezavisne/B92
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.