Pratioci osuđuju Milicu Dabović zbog fotografije sa sinom

Foto: Instagram

Košarkašica, Milica Dabović, našla se na meti kritika zbog provokativne fotografije, koju je juče postavila na društvene mreže i sve to ne bi izazvalo ogromnu pažnju, da nije pozirala u ovom izdanju sa sinom Stefanom.

Ona je pozirala sa djetetom na ramenima u prekratkom teksas šorcu, a u prvom planu je bila je njena zadnjica, što je pojedinima zasmetalo. Komentarisali su da je fotografija “bez imalo ukusa”.

“Ovo je užasno, pih”, “Ovo nije sexy”, “Baš ga pretjera”, “Zar ovako da izađeš na ulicu i to sa djetetom?!”… su samo neki od komentara, koji su se našli ispod nove objave košarkašice na koje ona nije reagovala, prenosi avaz.ba.

Inače, Milica je tokom epidemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari.

“Ovih godinu dana barem nisam uopšte brinula kako ću platiti račune i Stefanu vrtić. Bila sam ta koja je trčala, radila, snimala reklame, imala posao… Pokušala sam da radim i u jednoj klinici, ali se tu nisam našla”, pričala je košarkašica i otkrila da ne reaguje na negativne komentare koje joj ljudi upute, već se trudi da ostane optimistična.

Ubrzo nakon objave, Milica je povukla sliku sa Instagram profila, ali su pojedini fanovi uspjeli da je “skrinšotuju” prije brisanja.

Izvor Nezavisne/Avaz
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.