Ida Prester: Odbili su me za posao, jer sam “srpska snajka”

Foto: Instagram

Voditeljka i muzičarka, Ida Prester, rekla je da joj je nekoliko puta saradnja propala, jer se preselila u Beograd.

Ida Prester se prije gotovo osam godina preselila u Beograd sa suprugom Ivanom Peševskim i zasnovala je porodicu. Ali, prošle godine na leto je došlo vrijeme da se vrati u rodni grad i sa svojom porodicom se nastanila u Zagrebu.

Ida je često isticala da voli Beograd i koliko joj je bilo divno dok je živjela u srpskoj prestonici, a sada je u potkastu Katarine Moskatelo progovorila o problemu koji joj je donelo to preseljenje.

Naime, Katarina je Idi ispričala da je imala ponudu za jednu poslovnu saradnju za koju je organizator prvo htio Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je, zgrožena takvom odlukom, odbila saradnju, a Idu je ovaj gest podrške oduševio, ali i otkrila je da to nije jedini put kada se nešto takvo desilo.

“Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa – odbili su me za posao, jer ‘sam iz Beograda’, jer sam ‘srpska snajka’ ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vrijedno pomena”, napisala je Ida na svom Instagramu uz video-isječak iz potkasta.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.