Šokantno: Dete pronađeno na dnu mora u vreći

Foto: Pixabay

Šestogodišnja devojčica pronađena vezana u vreći za sidro u okeanu kod španskog ostrva Tenerife umrla je usled utapanja, utvrdila je danas obdukcija, a spasioci tragaju za njenom sestrom.
Glavni osumnjičeni za nestanak šestogodišnje Olivije i jednogodišnje Ane je njihov otac Tomas G, koji je takođe nestao. On nije vratio devojčice majci kao što je dogovoreno u aprilu.
Obdukcija je utvrdila da je Olivija umrla od plućnog edema, ili viška vode u plućima, saopštio je sud na Kanarskim ostrvima.
Spasioci sada tragaju za Anom i njenim ocem nakon što su se ekipe vratile na Tenerife zbog tehničkih problema sa vozilom.
Širom Španije organizovani su protesti zvog nestanka devojčica.
“Cela Španija je u šoku, iskazujemo podršku porodicama čiji je bol apsolutno nepodnošljiv i nezamisliv, odbacujemo seksističko i osvetničko nasilje, koje neki u našoj zemlji i dalje poriču”, rekao je premijer Španije Pedro Sančez tokom posete Kostariki.
Telo Olivije pronađeno je u četvrtak, 10. juna na dubini od 1.000 metara unutar sportske torbe, vezane za sidro, nedaleko od mesta gde je bio očev čamac.

Izvor SRNA/Rojters
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos