Biće “Nektar OK fest” na Tjentištu

Foto: Nezavisne novine/promo

Ovogodišnji, sedmi “Nektar OK fest” biće održan od 13. do 15. avgusta na Tjentištu u Nacionalnom parku “Sutjeska”.

Odluku o promeni ranije najavljenog termina, koji je planiran za jul, organizator je doneo nakon obavljenih razgovora s nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

“Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo iščekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mera koje su na snazi.  Na našu i vašu veliku radost, konačno je vreme za muziku, zabavu, live nastupe, vreme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove”, saopštili su organizatori “OK festa”.

Na tri festivalske bine, navedeno je dalje, publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene.

“Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državljana iz pojedinih zemalja njihov dolazak logistički teško izvodiv”, saopšteno je, konstatujući da, međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati.

Iz “OK festa” otkrivaju ovogodišnji program.

“Za najbolju atmosferu i povratak u dugo iščekivanu “normalnost” biće zaduženi: ‘Van Gogh’, ‘Bajaga i Instruktori’, ‘Hladno pivo’, ‘Goran Bare & Majke’, ‘Zoster’, ‘Darko Rundek & Ekipa’, ‘Brkovi’, TBF, ‘Kanda, Kodža i Nebojša’, ‘Buč Kesidi’, M.O.R.T, ‘Moreuz’, čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na main stageu”, kažu organizatori, koji su za najverniju publiku, OK kampere, pripremili poseban program na njima omiljenom stageu u OK kampu. Tu će nastupiti “Ritam nereda”, “Love Hunters”, “Mortal Kombat”, “Who See”, “Atheist Rap”, “Marčelo i Napeti quintet”.

Festivalski kamp i ovoga puta biće otvoren dan ranije, odnosno 12. avgusta.

“Na OK Summer stageu kod bazena na Tjentištu, gde uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Party u OK kampu, gde publika u najboljoj atmosferi dočekuje najlepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene”, zaključak je saopštenja.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos