Snimila trenera kako je hvata za zadnjicu – njega otpustili, a nju izbacili!

Foto: Youtube screenshot

Fern Viljaseran (22) je snimala svoje treninge, koje je dijelila na TikToku sa svojih 14 hiljada pratilaca. Jednom prilikom, dok je vježbala, snimila je trenera da je pipka.

Nije se osjećala prijatno, pa je odlučila da video podijeli sa svojim pratiocima. Nakon što je video postao viralan i prikupio hiljade pregleda, trener je otpušten iz teretane, a njoj je zabranjen povratak i vježbanje u istoj.

“Radila sam vježbu pod nazivom ”Rumunsko dizanje” kad se to dogodilo. Muškarac, koji me pipkao, radi tu kao trener i uvijek ga pitam za pomoć ako mi treba, pogotovo ako radim nešto teže. Svaki put kad dođem u teretanu, on počne da me pipka”, objasnila je Fern.

Iako mu je više puta rekla da ne radi to, trener ju je ignorisao i rekao da to radi svima, te da ne mora da se brine.

“S vremenom sam se distancirala od njega, bilo mi je previše neprijatno oko njega, stalno me pipkao”, dodala je i objasnila da ima traume vezane za zlostavljanje, te ju je bilo strah da to prijavi ovlašćenima, jer je mislila da joj niko neće vjerovati.

“Svaki put kad bi prolazio, primakla bih se bliže opremi, tako da me ne može dodirnuti”, rekla je.

Nakon što je snimila sve, Fern je odlučila da ga prijavi.

Trener je otpušten, a njoj je takođe zabranjen povratak i vježbanje u teretani zbog objave TikTok videa, zbog kršenja odredaba.

Fern se nada da će njena priča podstaći druge žene, koje su bile seksualno zlostavljane u teretani, da podignu svoj glas i prijave sve. 

“Uzmite moj primjer kao svoju hrabrost”, dodala je ona, a prenosi “24sata.hr”.

Izvor Nezavisne/24sata.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos