Bolt dobio blizance

Foto: Instagram

Legendarni sprinter i olimpijski pobednik, Jusein Bolt i njegova partnerka Kasi Benet, objavili su u nedelju da su postali roditelji blizanaca, dvojice dečaka Tondera Bolta i Sent Lea Bolta.

Jamajčanski atletičar je objavio srećnu novost na Instagramu, uz porodičnu fotografiju na Dan očeva, uz emotikon koji predstavlja munju, koju je postavio uz imena dječaka, kao i uz ime njihove starije kćerke Olimpije Lajting, rođene u maju 2020. godine.

Kasi Benet je takođe objavila fotografije porodice uz poruku: “Srećan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek. @usainbolt ti si stena ove porodice i najbolji otac svojoj deci.”

Jusein Bolt (34), nosilac osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara 2008, 2012. i 2016. godine, neće učestvovati na onim u Tokiju, jer je 2017. godine otišao u sportsku penziju.

Pokušao je potom kao fudbaler, ali je 2019. godine ipak otišao iz sveta sporta. Još uvek drži svetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je atletičar koji je odneo zlato u obe discipline na trima uzastopnim Olimpijskim igrama.

Izvor Nezavisne/Index.hr
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.