Holivudski glumci u Beogradu, zanima ih Teslino porijeklo

foto instagram screenshot

Holivudski glumci Kejt Hadson i Edvard Norton posjetili su Muzej Nikole Tesle u Beogradu, gdje trenutno snimaju nastavak filma “Nož u leđa”.

Prema riječima direktorke Teslinog muzeja Ivone Jevtić, sa kojom su se glumci i fotografisali ispred te ustanove u Krunskoj ulici, Kejt Hadson i Edvard Norton su došli sa djecom i u samom muzeju proveli su čak tri sata.

“Bili su oduševljeni. Tura koja uobičajeno traje oko sat vremena, produžila se na puna tri sata. Došli su sa porodicama i sa velikom pažnjom su posmatrali svaki eksponat”, kaže direktorka Muzeja.

Jevtić ističe da je holivudski glumački par najviše bio zainteresovan za porijeklo Nikole Tesle, a ona im je objasnila da naučnik potiče iz pravoslavne svešteničke porodice, kao i da je rođen i kršten u pravoslavnoj crkvi, prenosi B92.

“Njima znače ti detalji. Samo su radoznalo slušali i zapitkivali, znali su puno o njemu. Bilo im je čudno što je Tesla umro siromašan, a toliko je pružio čovječanstvu”, ispričala je Jevtić.

Inače, prvi put se dešava da Muzej posjete ovako poznati glumci, a direktorka kaže da su Kejt i Edvard u znak pažnje dobili majice sa Teslinim likom, dok su kačketi bili poklon njihovoj djeci.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos