Klubovi iz engleske Premijer lige zabranili igračima da igraju za reprezentaciju!

Foto: Reuters

Klubovi Premijer lige Engleske su odlučili da ne puste igrače na reprezentativna okupljanja, ukoliko moraju da igraju u zemljama koje se nalaze na takozvanoj “crvenoj listi”, tokom pauze u prvenstvu kad se budu igrale utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ovo su odlučili zbog epidemije korona virusa, koja je ponovo buknula širom Evrope, kao i zbog toga što bi u povratku sa reprezentativnih obaveza morali da provedu 10 dana u karantinu u Engleskoj.

Klubovi su odlučili, a odluka je snažno podržana od strane Premijer lige, koja se odnosi na blizu 60 igrača iz 19 timova Premijer lige, koji bi morali da putuju u neku od 26 zemalja koje su na crvenoj listi tokom septembarskih reprezentativnih obaveza.

Crvena lista zemalja se iz dana u dan menja, pa se tako zbog novog porasta broja zaraženih korona virusom, lako može desiti da zemlje koje su između crvene i zelene liste, ponovo dođu na crvenu listu u Engleskoj, pa da se tako poveća i broj reprezentativaca iz Premijer lige kojima nije dozvoljeno da igraju za reprezentaciju u septembru.

Najveći uticaj na ovu odluku imaće Brazilci, jer neće moći da računaju na osam svojih reprezentativaca iz engleskih klubova. Takođe, na crvenoj listi su i Argentinci, kao i Egipat, koji neće moći da računa na glavnu zvezdu Mohameda Salaha.

Interesantno je da se tokom septembra igra kvalifikacioni meč između Brazila i Argentine, 5. septembra, ali će zbog odluke Premijer lige ovaj najveći derbi biti desetkovan i sigurno neće biti isti, kao kada bi timovi bili kompletni i kada bi u konkurenciji bili i Ederson, Alison, Rišarlison, Fabinjo, Firmino, Gabrijel Žezus, Tijago Silva, Fred, Rafinja ili golman Argentine, Emilijano Martinez.

Izvor Nezavisne novine
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos