U Beograd dolaze Tajson, Holifild, Stalone, Roj Džons junior…!

Foto: Telegraf.rs/Wikimedia commons

Obeležavanje Svetskog dana boksa u Beogradu, uz čas boksa koji će održati čuveni Roj Džons junior, najbolja je najava Svetskog prvenstva u glavnom gradu Srbije, izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

“Veliki događaj je pred nama, kako za srpski boks, tako i sport uopšte.

Biće ovo velika i spektakularna najava događaja, koji će okupiti krem svetskog boksa u našoj Areni, a to je Svetsko prvenstvo, koje nam evo kuca na vrata. Ostalo je 60 dana do najveće smotre boksa na planeti, a uvertira tome je spektakl na Trgu u Beogradu, čas boksa koji će održati šampion i jedno od najvećih imena ikada u ovom sportu, Roj Džons Junior, dok će nas pod svodovima Arene pozdraviti Majk Tajson i Ivander Holifild”, izjavio je Borovčanin.

U finalnom danu Svetskog prvenstva, mečeve za zlato će najaviti legendarni Silvester Stalone, koji je filmskom ulogom, u kojoj je tumačio boksera Rokija Balbou, postao i ostao simbol istrajnosti, moćnog ratnika u ringu i večitog protagonistu pozitivnih ljudskih osobina, ono što u srži boks i jeste, dodao je Borovčanin.

“Velika je čast i zadovoljstvo da naša zemlja, poznata po velikim šampionima ringa, po tome što smo bili svetska sila u ovom sportu, sada ponovo živi punim plućima kad je boks u pitanju, što smo domaćini istoriji i ljudima koji nose prefiks istorija uz svoje ime, jer su ostavili dubok pečat u boksu i njegovoj tradiciji”, zaključio je Borovčanin.

U Beogradu boravi i predsjednik Svetske bokserske federacije (AIBA), Umar Kremlev, koji je juče, zajedno sa Borovčaninom, trenirao na stadionu ”Rajko Mitić”. Manifestacija obeležavanja Svetskog dana boksa će biti održana danas od 18 časova na Trgu republike u Beogradu.

Izvor Glas Srpske/Tanjug
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti vidljiva.

fuck idols real milf rides stepson.
porn videos